Sugeng rawuh ing Changwen

Produsen Peralatan Masak Stainless Steel Top ing China. OEM/ODM Kustomisasi Penyedia Layanan Peralatan Masak Stainless Steel.

Produk Hot Sales

CHANGWEN Madeg ing 2002.
Set peralatan masak stainless steel, kukus, wajan, wajan, wajan saos, panci sup&stock, produsen peralatan pawon sing populer amarga kualitas, kredit lan inovasi.

Kategori produk

Minangka Produsèn Cookware, CHANGWEN wis ngembangaken, prodhuksi lan marketing Cookware lan Perkakas Pawon kanggo luwih saka 20 taun, nyediakake layanan OEM lan ODM, lan panutup sawetara produk kanggo cookware Sets, saucepans, casseroles, Fry pan, wajan, wajan. , roasters, ceret, steamers, stockpots, ressure ookers etc kanggo njamin kualitas lan wektu pangiriman cepet.

Babagan CHANGWEN

Luwih saka 20 Taun

Saka Pengalaman


CHANGWEN minangka perusahaan manufaktur peralatan pawon sing nggabungake desain, pangembangan, manufaktur lan pemasaran. A basis produksi stainless steel misuwur ing China wiwit 2002 20-taun pengalaman manufaktur profesional ing set peralatan masak stainless steel, cutlery lan whistling ceret Customized LAYANAN ONE-STOP. Pabrik 98,000 meter persegi kanthi jalur produksi otomatis sing diakoni sacara internasional saka BSCI, FDA, LFGB, lsp. Ekspor menyang negara lan wilayah ing saindenging jagad. Pangiriman tepat wektu.

1.Produk diversifikasi, bahan mentahan produk lapisan dening lapisan mriksa kanggo mesthekake kualitas produk.
2. Kanthi sumber daya rantai pasokan, fokus ing produksi lan riset lan pangembangan, rega lan dhukungan teknis.
3.We duwe tim bisnis profesional, tim operasi, tim pengadaan lan tim kontrol kualitas produk, kanggo nyedhiyani pelanggan karo layanan kualitas paling apik.
4.Wiwit panyiapan, perusahaan attaches gedhe wigati kanggo gambar perusahaan lan construction account.

98,000m²
Pabrik Modern

$ 50M
Output Saben Taun

50 +
Line Majelis

500 +
Karyawan trampil

Pabrik Peralatan Masak Stainless Steel
Pabrik Peralatan Masak Stainless Steel
Pabrik Peralatan Masak Stainless Steel
Pabrik Peralatan Masak Stainless Steel
Pabrik Peralatan Masak Stainless Steel
Pabrik Peralatan Masak Stainless Steel

Peralatan pawon Changwen, Produsen Peralatan Masak Stainless Steel Paling Top

Solusi Produksi Cookware One-Stop

Kita mesthi dadi pimpinan ing industri produksi peralatan masak lan wis nyedhiyakake macem-macem layanan produksi peralatan masak kanggo para pelanggan.
Kita bisa gabungke komponen saka macem-macem wujud, warna lan bahan sing beda kanggo panci stainless steel. Ing ngisor pot bisa dipilih saka lapisan siji, 3 lapisan, 5 lapisan, utawa disesuaikan miturut kabutuhan sampeyan.

proses produksi cookware

Cutting

proses produksi cookware

Nggambar jero

proses produksi cookware

Polishing

proses produksi cookware

Lidah

proses produksi cookware

Ngalahake Lan Knobs

proses produksi cookware

Assembling

proses produksi cookware

Kothak Warna

proses produksi cookware

Karton Utama

Layanan Kita Nyedhiyakake

OEM/ODM Stainless Steel Cookware


Changwen ahli ing desain lan Pabrik peralatan masak stainless steel kualitas dhuwur, lan supplier anjog saka stainless steel cookware ing China. Changwen setya ngrancang produk unik lan inovatif. Kapabilitas Global Original Design Manufacturing (ODM) lan Original Equipment Manufacturing (OEM). Apa pelanggan nyedhiyakake desain peralatan masak stainless steel utawa nggarap kita nggunakake desain eksklusif, Changwen bisa nyedhiyakake produk peralatan masak stainless steel sing inovatif lan berkualitas kanggo kabutuhan.
Changwen ngrancang lan ngasilake peralatan masak stainless steel multi-lapisan berkualitas tinggi sing nyukupi syarat kuliner pelanggan. Sampeyan bakal nemokake manawa kita nggawe peralatan masak stainless steel multi-lapisan sing paling cocog karo kabutuhan yen sampeyan:
Merek global sing golek mitra pasokan kualitas kanggo ODM.
Toko eceran peralatan masak stainless steel.
A langsung sade / multi-tingkat perusahaan marketing looking for baris unik saka kualitas dhuwur lan uga dirancang cookware stainless steel.
Pedagang sing lagi wae mlebu industri minuman;
Temokake baris eksklusif saka stainless steel multi-lapisan dhuwur lan peralatan masak stainless steel kompatibel induksi kanggo label pribadi;
Butuh ahli kanggo nyesuekake sawetara premium stainless steel multi-lapisan lan peralatan masak stainless steel kompatibel induksi kanggo sampeyan.

Pengalaman & Teknologi

Kaluwihan Global Kompetitif


Changwen cookware tansah duwe tanggung jawab telung: safety property multifunctionality lan syarat hiasan. Changwen percaya yen piranti masak sing digunakake ing pawon ora mung gampang digunakake ing masak, nanging uga njamin yen panganan sing dimasak aman, ora beracun lan bebas residu.
Seperangkat peralatan masak kudu cocog karo dekorasi sing apik kanggo para pelanggan supaya bisa luwih seneng masak ing omah.
Ora akeh manufaktur peralatan masak ing pasar sing bisa nimbang kabutuhan pelanggan kanthi pirang-pirang cara. Sawise luwih saka 20 taun riset pasar lan umpan balik pelanggan, Changwen terus-terusan ningkatake produk lan nyedhiyakake peralatan masak sing berkualitas, aman lan apik. Changwen setya ningkatake pengalaman masak sing nyaman lan sehat para pelanggan.

Kemampuan Desain
98%
Kapasitas Produksi
96%
Quality Control
99%
Peralatan Lanjut
98%
+
0
Pelanggan Dilayani
+
0
Mitra Jangka Panjang

umpan balik positif

Kepuasan Pelanggan


Nalika sepisanan nggawe piranti masak, aku ora ngerti babagan pasar. Kanthi bantuan saka Dallas, aku cepet sinau babagan preferensi gaya pangguna lokal lan nggarap kombinasi panci sing beda-beda. Pungkasane para klienku seneng karo produkku. Thanks Dallas kanggo bantuan.

Alfredo

AlfredoManager Marketing

Ana macem-macem barang sing arep daktuku. Aku wis nggoleki akeh manufaktur ing pasar, nanging ora ana sing bisa nyukupi syaratku. Nganti aku nemokake Perusahaan Changwen, kemampuan pangaturan dhewe nyukupi kabutuhanku sing beda-beda, lan wektu pangiriman akurat, ngisi pasokanku kanthi tepat.

Alfredo

AlfredoCEO

Akeh klienku sing kondhang ing industri, lan bakal menehi perhatian luwih marang kualitas produke. Perusahaan Changwen wis CE, RoHS lan sertifikat liyane, kang meets syarat kualitas kita pelanggan. Regane uga cukup terjangkau. Aku bakal bisa karo wong-wong mau liyane ing mangsa.

Claus

ClausDesigner

Blogs & News

BANTU

Hubungi Kita


Hubungi kita kanggo penawaran proyek sampeyan, para ahli bakal ngubungi sampeyan sanalika bisa.

Tulis kita email

wis ditambahake ing kranjang sampeyan
Deloken
en English
X
Bukak chatting
1
Hello
Apa kita bisa nulungi sampeyan?