Wilujeng sumping di Changwen

Produsén Cookware Stainless Steel Top di Cina. OEM / ODM kustomisasi Service Provider of Stainless Steel Cookware.

Produk Penjualan Panas

CHANGWEN Diadegkeun dina 2002.
Set alat masak stainless steel, steamers, woks, panci tumis, panci saos, sup & stock pot, produsén kitchenware populér pikeun kualitas luhur na, kiridit na inovasi.

Kategori produk

Salaku supplier produsén kitchenware, CHANGWEN geus ngembang, ngahasilkeun sarta pamasaran Cookware na Dapur Utensils pikeun leuwih ti 20 taun, nyadiakeun layanan OEM na ODM, sarta ngawengku sauntuyan produk pikeun cookware Sets, saucepans, casseroles, ngagoreng pans, skillets, woks, roasters, kettles, steamers, stockpots, ressure ookers jsb pikeun ngajamin kualitas luhur sarta waktu pangiriman gancang.

Ngeunaan CHANGWEN

Leuwih ti 20 Taun

Tina Pangalaman


CHANGWEN mangrupikeun perusahaan manufaktur alat dapur anu ngahijikeun desain, pamekaran, manufaktur sareng pamasaran. A basis produksi stainless steel kawentar di Cina saprak 2002 20-taun pangalaman manufaktur profésional dina stainless steel cookware set, cutlery na whistling kettles ngaropéa hiji-eureun SERVICE. Pabrik 98,000 méter pasagi kalayan garis produksi otomatis diakuan sacara internasional sertipikat ti BSCI, FDA, LFGB, jsb Ékspor ka nagara sareng daérah di sakumna dunya. Pangiriman tepat waktu.

1.Produk diversifikasi, bahan baku produk lapisan ku lapisan dipariksa pikeun mastikeun kualitas produk.
2.With sumberdaya ranté suplai, difokuskeun produksi jeung panalungtikan sarta pamekaran, harga jeung rojongan teknis.
3.We boga tim bisnis profésional, tim operasi, tim ngayakeun jeung tim kontrol kualitas produk, nyadiakeun konsumén jeung layanan kualitas pangalusna.
4.Saprak ngadegna, pausahaan nempel pentingna hébat kana gambar perusahaan tur konstruksi brand.

98,000m²
Pabrik Modern

$ 50M
Kaluaran Per Taun

50 +
Majelis Baris

500 +
Pagawe Terampil

Pabrik Cookware Stainless Steel
Pabrik Cookware Stainless Steel
Pabrik Cookware Stainless Steel
Pabrik Cookware Stainless Steel
Pabrik Cookware Stainless Steel
Pabrik Cookware Stainless Steel

Peralatan dapur Changwen, Pabrikan Peralatan Masak Stainless Steel Top

Hiji-Stop Kitchenware Solusi Produksi

Kami salawasna pamimpin di industri produksi kitchenware sarta geus nyadiakeun konsumén urang ku rentang pinuh ku jasa produksi kitchenware.
Urang bisa ngagabungkeun komponén wangun béda, kelir béda jeung bahan béda pikeun pot stainless steel. Handap pot bisa dipilih ti lapisan tunggal, 3 lapisan, 5 lapisan, atawa ngaropéa nurutkeun pangabutuh anjeun.

prosés produksi cookware

motong

prosés produksi cookware

Drawing jero

prosés produksi cookware

Polishing

prosés produksi cookware

Tutup

prosés produksi cookware

Handles Jeung Knobs

prosés produksi cookware

Assembling

prosés produksi cookware

Kotak Warna

prosés produksi cookware

Karton Master

Palayanan anu Kami Nyadiakeun

OEM / ODM Kitchenware


Changwen mangrupakeun ahli dina rarancang jeung pabrik kualitas luhur cookware stainless steel, sarta supplier ngarah tina cookware stainless steel di Cina. Changwen komitmen pikeun ngarancang produk anu unik sareng inovatif. Kamampuhan Global Original Design Manufacturing (ODM) sareng Original Equipment Manufacturing (OEM). Naha konsumén urang nyadiakeun desain cookware stainless steel atawa digawekeun ku urang ngagunakeun desain proprietary urang, Changwen téh bisa nyadiakeun produk cookware stainless steel inovatif tur kualitas luhur pikeun kaperluan maranéhanana.
Changwen mendesain sareng ngadamel peralatan masak stainless steel multi-lapisan kualitas luhur anu nyumponan syarat kuliner para nasabah. Anjeun bakal mendakan yén kami ngahasilkeun alat masak stainless steel multi-lapisan kualitas luhur anu paling cocog sareng kabutuhan anjeun upami anjeun:
A brand global pilari mitra suplai kualitas pikeun ODMs.
Toko ritel alat masak stainless steel.
A jualan langsung / parusahaan pamasaran multi-tingkat pilari garis unik kualitas luhur sarta dirancang ogé cookware stainless steel.
Padagang anu kakara asup kana industri inuman;
Milarian garis ekslusif tina stainless steel multi-lapisan luhur sareng alat masak stainless steel anu cocog sareng induksi pikeun labél pribadi anjeun;
Peryogikeun ahli pikeun nyaluyukeun sajumlah premium stainless steel multi-lapisan sareng alat masak stainless steel anu cocog sareng induksi pikeun anjeun.

Pangalaman & Téhnologi

Kaunggulan Global kalapa


Alat masak Changwen salawasna ngagaduhan tanggung jawab rangkep tilu: kaamanan harta multifungsi sareng syarat hiasan. Changwen percaya yén alat masak anu dianggo di dapur henteu ngan ukur gampang dianggo dina masak, tapi ogé mastikeun yén tuangeun anu asak aman, henteu beracun sareng teu aya résidu.
Sakumpulan alat masak kedah cocog sareng hiasan anu endah pikeun para nasabah supados aranjeunna tiasa langkung nikmat masak di bumi.
Henteu seueur pabrik alat masak di pasar anu tiasa nganggap kabutuhan palanggan ku sababaraha cara. Sanggeus leuwih ti 20 taun panalungtikan pasar jeung eupan balik customer, Changwen geus terus ngaronjatkeun produk na nyadiakeun konsumén jeung kualitas luhur cookware aman tur exquisite. Changwen komitmen pikeun ningkatkeun pangalaman masak anu nyaman sareng séhat para nasabah.

desain Kamampuhan
98%
Kamampuh produksi
96%
Control Quality
99%
Equipment canggih
98%
+
0
Konsumén Dilayanan
+
0
Mitra jangka panjang

eupan balik positif

Warudoyong klien


Nalika kuring mimiti ngadamel alat masak, kuring henteu terang pisan ngeunaan pasar. Kalayan bantosan Dallas, kuring gancang diajar ngeunaan karesep gaya pangguna lokal sareng damel kombinasi pot anu béda. Pamustunganana klien kuring resep produk kuring. Hatur nuhun Dallas pikeun pitulung.

Alfred

AlfredManager Marketing

Aya seueur jinis barang anu kuring hoyong mésér. Kuring geus néangan loba pabrik di pasar, tapi taya sahijina bisa minuhan sarat kuring. Dugi ka kuring mendakan Perusahaan Changwen, kamampuan kustomisasina nyumponan kabutuhan kuring anu rupa-rupa, sareng waktos pangiriman akurat, ngeusian suplai kuring dina waktosna.

Alfred

AlfredCEO

Seueur klien kuring anu terkenal di industri, sareng aranjeunna bakal langkung nengetan kualitas produkna. Perusahaan Changwen gaduh CE, RoHS sareng sertipikat sanés, anu nyumponan sarat kualitas konsumén urang. harga maranéhanana ogé pohara lumrah. Kuring bakal damel sareng aranjeunna langkung seueur ka hareup.

Klausa

Klausajelema nu nyieun rarancang

Blog & News

BANTU

Taros Kami


Taroskeun kami pikeun kutipan pikeun proyék anjeun, para ahli kami bakal ngahubungi anjeun pas mungkin.

Tulis kami email

parantos ditambihan kana karanjang anjeun.
Parios
en English
X
Buka obrolan
1
Halo
Dupi urang mantuan anjeun?